(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Sabdží
Potřebné ingredience
Rýže Brambory Sojové kostky nebo nudličky Mrkev Kedlubna Paprika červená, zelená Pórek Zeleninový bujón (např. Wurtzl, Alnatura) Cibule, česnek Kari Olivový panenský olej Hladká celozrnná mouka nebo Hraška Mořská sůl
Postup přípravy
1. Sojové maso připravíme dle návodu (uvaříme, vymačkáme přebytečnou vodu).
2. Uvaříme rýži.
3. Na oleji osmahneme cibulku, přidáme nakrájenou zeleninu, uvařené sojové maso, zasypeme kari, zalijeme horkou vodou (vývarem) a zahustíme hl. moukou nebo Hraškou, necháme vařit do změknutí zeleniny.
4. Ke konci přidáme rýži buď do směsi nebo kopečkujeme vedle na talíř.
2. Uvaříme rýži.
3. Na oleji osmahneme cibulku, přidáme nakrájenou zeleninu, uvařené sojové maso, zasypeme kari, zalijeme horkou vodou (vývarem) a zahustíme hl. moukou nebo Hraškou, necháme vařit do změknutí zeleniny.
4. Ke konci přidáme rýži buď do směsi nebo kopečkujeme vedle na talíř.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
marky18
(upraveno)
23. 2. 2013, 1:32
Díky je to super!!!